NBC Lobby and Guest Experience

NEW YORK, NEW YORK, USA

Photos: Paul Warchol Photography

Design: Gabellini Sheppard Associates

In 2016, NBCUniversal completed their plan to upgrade and enhance the space at 30 Rockefeller Plaza to celebrate the storied past of one of the most iconic buildings in entertainment history. This renovation included the re-creation of the original art deco era design of the NBC portion of the lobby while at the same time incorporating a modern and technologically adept space. Renowned architectural and design firm Gabellini Sheppard Associates designed this space to be more aesthetically pleasing and functionally enhanced. Chilewich W2W Flooring was selected in Basketweave for this project. 

Swatches

LATTE, Basketweave

EARTH, Basketweave

Recently Viewed
No recently views items
Clear All
© 2023 Chilewich | Sultan LLC